Swissborg ICO bereikt harde cap van 50 miljoen dollar

Het SwissBorg Project wil vermogensbeheeroplossingen veranderen met een community-centrische aanpak aangedreven door Ethereum. Meer dan 20’000 mensen geloofden in deze visie en maakten de ICO tot een succes.

Daarnaast krijgen CHSB Token-houders prioritaire toegang tot SwissBorg’s vermogensbeheerproducten en -diensten – het Off-Chain Crypto Hedge Fund (Q1), het Smart Index Crypto Fund (Q2), en het Cryptallion, een Tokenized Hedge Fund, dat in de eerste helft van 2018 zal worden gelanceerd. Cryptallion is een Absolute Return Hedge Fund met als doel een hoger niveau van investeringsveiligheid en kapitaalbehoud te bieden door te beleggen in een gediversifieerde set van strategieën en frequent marktrisico af te dekken.

De ICO van SwissBorg is op 6 december van start gegaan. Het in Lausanne gevestigde bedrijf bood het multi-utility CHSB token aan. CHSB token houders worden community leden en worden beloond voor deelname aan referenda om te beslissen over de toekomst van het crypto vermogensbeheer platform.

Plaats een reactie