Op zoek naar een hotel in Zwitserland?

Ben je op zoek naar naar een hotel in Zwitserland?  Wij helpen je bij je zoektocht naar een mooi, leuk, chic, of juist betaalbaar hotel Zwitserland.

Vul hieronder de begin- en einddatum van je wintersport of vakantie in, en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan en je krijgt direct een overzicht van alle beschikbare hotelkamers.

Boek hier je hotel >>

Bovenstaande zoek wizard is beschikbaar gesteld door Tiscover.com. Dit is een Oostenrijkse organisatie die bemiddeld tussen hoteliers in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Italie. Tiscover is gespecialiseerd in accomodaties in de alpen. Zij selecteren alleen de beste aanbieders van hotels, appartementen, pensions en vakantiewoningen.

Het mooie aan deze organisatie is dat je vaak geen, of maar een kleine aanbetaling hoeft te doen. Dat betekent weinig risico en een groot aanbod.
Goed hotel in Zwitserland
Om het je makkelijk te maken hebben wij het hotelaanbod in Zwitserland van de bekendste Nederlandse touroperators op een rij gezet. Hieronder staan deze aanbieders met daarachter een korte omschrijving en natuurlijk de prijs. Voor meer informatie kun je op de afbeelding of de groene knop klikken. Dan ga je naar de pagina met de uitgebreide omschrijving. Daar kun je ook direct controleren of er nog hotelkamers beschikbaar zijn.

Vrije hotelkamers zoeken in Zwitserland
Heel wat wintersporters, zomergasten en andere vakantiegangers zoeken een hotelkamer op basis van beoordelingen van andere hotelgasten of op aanraden van vrienden. Maar wat als dat hotel net niet beschikbaar is in de periode dat jij op vakantie wilt? Wij maken het zoeken makkelijk. Vul hieronder de gewenste data van je vakantie in en wij geven je een overzicht van alle beschikbare hotels in Zwitserland.

Tips voor het zoeken en boeken van hotels in Zwitserland
Als je alleen een hotelkamer wilt boeken in Zwitserland. En geen vlucht, busreis, of skipas dan is internet een ideaal medium om te zoeken en te boeken. De Nederlandse touroperators hebben weliswaar een mooi aanbod in Zwitserland, en regelen veel extra’s, maar ze hebben vaak ook beperkende voorwaarden zoals een minimale verblijfsduur, kamers alleen maar boekbaar inclusief busreis, extra kosten. Doordat touroperators groot inkopen krijgen ze weliswaar korting, waardoor je als je geluk hebt goedkoper uit bent dan direct boeken, maar vaak gaat dit maar over een beperkt aanbod. Meestal op in het laagseizoen en je moet het ook nog eens lang van tevoren reserveren (en aanbetalen). Kosteloos annuleren is meestal ook niet meer mogelijk zodra je de reservering hebt gemaakt via een reisbureau of Nederlandse touroperator.

Steeds meer vakantiegangers boeken hun hotelkamer voor de wintersport of zomervakantie via internet. Er zijn een aantal grote websites waarop een uitgebreid aanbod staat. Hier kun je natuurlijk ook een prima hotel in Zwitserland vinden.

  • Let er bij het zoeken van de accommodatie op of het hotelcomplex een goede ligging heeft. Wat een goede ligging is, dat verschilt per persoon, maar let bijvoorbeeld op:
  • De afstand naar de skilift
  • Of je naar het hotel kunt skien of snowboarden (‘ski in ski out’ heet dat)
  • In de buurt van het centrum van Zwitserland (of natuurlijk juist niet)
  • Is er eten bij inbegrepen of alleen ontbijt
  • Kun je over internet en Wifi beschikken, en worden daar extra kosten voor berekend

Besparen op de hotelkosten in Zwitserland
Op de meeste hotelboekingen kun je eenvoudig veel geld besparen. Dat blijkt uit een onderzoek dat s uitgevoerd in opdracht van de ANWB. Als je een aantal slimme tips en tricks volgt, dan kun je geld besparen op je hotel in Zwitserland.

Goedkoop hotel Zwitserland – tip 1
Boek heel vroeg, of boek heel laat. Last minute een hotel in Zwitserland boeken is vaak voordeliger. Gevolg is wel dat je minder keuze hebt en dat je de kans loopt dat alle bedden bezet zijn. Als je vroeg begint met zoeken en goed op de aanbiedingen let, kun je veel geld besparen.

Goedkoop hotel Zwitserland – tip 2
Het kan voorkomen dat exact dezelfde hotelkamer in hetzelfde hotel op dezelfde datum tegen verschillende prijzen wordt verkocht. Vaak zijn er dan andere voorwaarden zoals een ontbijt dat inbegrepen is, of de mogelijkheid om al dan niet te annuleren is anders. Als je hier goed op let, kun je flink besparen op je hotel. Let hierbij wel op mogelijke verborgen kosten. Bijvoorbeeld voor parkeren of ontbijt.

Goedkoop hotel Zwitserland – tip 3
In de meeste Hotels betaal je veel te hoge prijzen het ontbijt. Soms betaal je zomaar twintig euro voor een eenvoudig ontbijt. Als je wilt besparen in Zwitserland, boek dan een kamer zonder ontbijt en doe je ontbijt bij een cafe, of bakkerij in de buurt. Zo ben je doorgaans veel goedkoper uit. Je kunt natuurlijk ook naar de supermarkt in Zwitserland gaan.